Избухна голям скандал, свързан с новия iPhone 12.Apple (AAPL.O) защити своя

...
Избухна голям скандал, свързан с новия iPhone 12.Apple (AAPL.O) защити своя
Коментари Харесай

Голям скандал с новия iPhone 12! Отговорът на Apple

Избухна огромен скандал, обвързван с новия iPhone 12.

Apple (AAPL.O) отбрани своя модел в сряда, откакто френски контролен орган подреди прекъсване на продажбите му, базирайки се на нарушение на рестриктивните мерки за излагане на радиация в Европейския съюз, съобщи Евроком.
-->
Ходът на Франция увеличи вероятността за по-нататъшни забрани в Европа. Германският мрежов регулатор BNetzA съобщи, че може да стартира сходни процедури и е в стеснен контакт с френските управляващи, до момента в който потребителската група OCU в Испания прикани управляващите там да спрат продажбите на iPhone 12.

Apple сподели в изказване, че iPhone 12, пуснат на пазара през 2020 година, е сертифициран от голям брой интернационалните органи като съчетаем с световните стандарти за радиация, че е предоставила няколко лабораторни резултати на Apple и трети страни, доказващи сходството на телефона на френската организация, и че оспорваше неговите констатации.

През последните две десетилетия откривателите са провели огромен брой изследвания, с цел да оценят рисковете за здравето, произлизащи от мобилните телефони. Според Световната здравна организация до момента не са открити неподходящи последствия за здравето, породени от потреблението на мобилни телефони.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР